Modele custi iepuri lemn

Suprafaţa pardoselii trebuie să fie suficient de Mare, astfel încât să permită Mişcarea în CERC a iepurelui, precum şi consumul de apă şi de hrană fără dificultate. Codul de Recomandări privind Bunăstarea Iepurilor élaborat de Ministerul Agriculturii, Pisciculturii şi Alimentaţiei DIN marea britanie (sursa www.defragov.uk) consemnează cerinţele minime privind suprafaţa pardoselii alocate în Creşterea iepurilor în cuşti şi ţarcuri. Custile de iepuri supraetajate sunt foarte des utilizate de de-Cultori. ELE ajuta la est spatiului, fara sa rapeasca DIN confortul animalelor. Custile supraetajate trebuie sa AIBA podele prevazuat cu Tavita pentru dejectii si este de preferat ca peretii dintre iepuri sa fie DIN matériau compact. Custile multicompartimentate sunt prevazute cu un compartiment separat pentru odihna si hranire. In cazul in care cusca este multicompartimentata, este suficient ca doar peretele DIN FATA si USA sa fie realizate DIN plase de Sarma PE cadru de lemn. Lemnul trebuie ales cu multa grija. Poate fi vorba despre placi DIN OSB, scanduri sau cadru din lemn prevazut cu PLASA de Sarma.

De asemenea, cadrul si pilonii de sustinere se realizeaza tot din lemn, iar in Interior se utilizeaza esente sau scanduri. Pardoseala poate fi si EA realizata DIN stinghii din lemn, iar plafonul este si El din lemn, Dar tratat impotriva umezelii. Iepurii înţărcaţi preferǎ să STEA la început PE pardoseli cu ochiuri de MATERIAU plastique, refuzând pardoselile compacte. Ulterior, preferinţele Tineretului, a schimbă, astfel că la vârsta de 10 săptămâni nu mai sunt semnalate diferenţe între tipurile de pardosea (Cu ochiuri de sârmă, de Plastic sau compactă). Culcusul iepurilor se face dintr-un Strat de Talas, peste care se Pune un Strat de paie. Cele de Secara sau orz absorber mai bune absorbante decat cele de Grau. Iepurii rontaie paiele, ASA ca trebuie sa aveti Mereu o cantitate suficienta sa completati. Iepurii trebuie sa STEA in custi bine aerisite, de dimensiuni suficient de mari INCAT fiecare dintre EI sa AIBA Loc pentru a se misca, inclusiv pentru a Sari, cat si custi distinct pentru Pui si adulti.

De asemenea, nu se vor ASEZA in aceleasi compartimente animale de Sex opus. En plus, este de preferat ca exemplarere mature de Sex masculin necastrate sa fie asezate in custi diferite pentru a se Evita eventualele Lupte pentru teritoriu. IATA si alte aspecte de luat in considerare: custile pentru iepuri pot fi de mai multe tipuri, dans functie de locul in care sunt amplasate, Dar Si de ASA Tale.

admin の紹介

Photographe indépendante Natsumi.S.YAMADA パリと日本で活躍する写真家、ナツミ エス山田
カテゴリー: 未分類   パーマリンク

コメントは受け付けていません。